Groepen

Groepen

Groepen

Wil je iets organiseren voor je bedrijf, vrienden of familie? Laat je gedachten afdwalen naar het eiland. Heb je (nog) geen beeld, dan helpen wij een handje. Brede zandstranden, natuurgebieden met Unesco-status en pittoreske dorpjes. Op pakweg 30 km2 is er véél te beleven. Een sportief dagje of een uitje met een culturele of historische twist; alles is mogelijk. Tussen de bedrijven door kom je op Paal 9. Lekker eten met een drankje erbij!

“Kom op, even doorfietsen. De BBQ is in zicht!”

In ons paviljoen kunnen kleine en grote groepen terecht. Voor het ultieme strandgevoel boek je onze strandzaal. Een knusse privéruimte, met een terras óp het strand. Ook een geweldige trouwlocatie!

Sportief uitje, lekker eten

In het voorjaar slaat Teambuilding Texel haar kamp op tussen Paal 9 en Paal 12. Deze outdoor specialist laat je de elementen trotseren! Je kunt allerlei sportieve activiteiten aan zee (of op Texelse bodem) boeken. Van steile wand klimmen en raften tot mountainbiken en powerkiten. In combinatie met een lunch of diner heb je een compleet dagje Texel te pakken. We hebben speciale menu's voor groepen, of we steken de barbecue voor je aan!

Slaapadres

Zoek je een leuk slaapadres? Jonkersbergen is een sfeervolle groepsaccommodatie vlakbij Den Hoorn. Er is plek voor 30 tot 70 personen. Het ligt vrij tussen de velden, dus een beetje reuring is geen probleem! Je hebt een ruime recreatiezaal tot je beschikking, diverse slaapzalen en een groot buitenterrein. Wie op avontuur wil: ontdek de sluip-door-kruip-door paadjes en de grote speelvijver!

Meer info en reserveren: www.jonkersbergen.nl

 

 

  • Ontdek je talent!

    • teamplayer
    • positief denken
    • communicatief
    • planner
© Strandpaviljoen Paal 9 | Techniek: WEBJONGENS