Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Het is hartstikke romantisch. Elkaar het ja-woord geven, terwijl je uitkijkt over zee en ruisende golven als achtergrondmuziek fungeren. Een azuurblauwe oceaan kunnen we je niet beloven. Wél een prachtige locatie voor je trouwerij. Ruige duinen, zacht strandzand onder je voeten. Deze bijzondere dag wordt extra speciaal als je hem, samen met familie en vrienden, op een eiland viert.

"Het decor van strand en zee maakt je trouwdag écht onvergetelijk."

Sinds 2010 mag er op Texel op het strand worden getrouwd. Zowel de serre van Paal 9 als onze strandzaal zijn bestempeld als officiële trouwlocatie. Een decor uit duizenden voor een ceremonie, diner en spetterend feest.

Droombruiloft

Er bestaat geen blauwdruk voor een perfecte bruiloft. Je kunt de standaard checklist afvinken: bloemen, trouwjurk, bruidstaart, trouwringen. En die is best handig! Maar als het over deze dag gaat, heb je vast een droom voor ogen. Een verzorgde trouwerij met alles erop-en-eraan. Champagne, driegangen diner en een DJ tot de late uurtjes. Of je wilt juist relaxt tafelen met een kleine groep. De BBQ binnen handbereik en picknicktafels op het zand. Wij denken graag met je mee! Wil je trouwen op Texel? Maak vrijblijvend een afspraak om alle opties te bespreken!

  • Onbetaalbare herinnering

    • Zee aan tijd
    • Zacht zand
    • Zeebries
    • Blonde duinen